Sunday, February 28, 2010

Posted by Norhalizayana Sazali On 9:45 AM
 
 

Nasib baik sempat lagi, kena try ni...mane la tau rezeki  kan...kalau menang...dah jadi hadiah sempena baru kawin ni...muahaha...
tak la menaruh harapan tinggi sangat, sekurang-kurangnye cube nasib je...
so...masih belum terlambat...meh ramai2 memeriahkan contest ni...


Syarat-syarat Penyertaan

1. Terbuka kepada sesape saje yg ada blog tak kira lelaki atau perempuan. 
~ Hehehe...ye saya perempuan ~
2. Jadi follower Eynda's Diary dan link kan blog anda dengan Eynda's Diary.
~ Dah follow n link ada dimana2 dlm entry ni ~

3. Letakkan Banner di atas di side bar blog anda beserta link ke blog Eynda's Diary.
~ Dah letak jugak ~

4. Buat entry mengenai contest ini dgn tajuk "You've Got Style Contest" dan anda juga perlu ada  backlink ke blog Kak Eynda.
~ Dah siap...ni la entrynya ~

5. Letakkan sekeping gambar individu anda yg anda rasa ada bila orang tengok orang akan cakap "Wooo ada style lah!!" Tak kisah la posing cemana pun janji gambar diri sendiri & gambar penuh ye...gambar sekerat cemana nak tengok ada style ke tak hihi...
~ Ade kat bawah ~

6. Bila dah buat semua tu sila tinggalkan jejak kat komen entry ni beserta link ke entry anda tu...supaya senang eynda nak gi check satu...satu....
~ Ok ~

7. Penyertaan akan ditutup pada 15/2/2010  1/3/2010 tepat 11.59pm kerana selepas tarikh itu poll akan dibuka bila2 masa utk undian cari pemenang.


Hadiah
RM50 akan dimasukkan ke akaun pemenang tempat pertama...kenapa RM50?? Sempena menghargai kunjungan pembaca blog ini yg dah melebihi 50K :-) Keterangan lanjut Kak Eynda akan bagi bila contest habis.

Cara Pemilihan

1. Pemilihan peringkat pertama,  pihak penganjur yg akan pilih iaitu seramai 10 orang yg akan terpilih ke Top Ten.

2. Pemilihan peringkat akhir akan diadakan pada tarikh yg akan diberitahu kelak di mana pembaca akan menjadi juri. Poll akan dibuka pada tarikh itu. Top Ten berhak membuat promosi di mana-mana laman blog utk mencari undian supaya boleh menang ler...juri hanya boleh membuat satu undian saje ye...Jangan risau untuk Top Ten kalau takut tak sempat cari pengundi....masa yg eynda berikan nanti agak mencukupi utk anda membuat promosi ;-)

Anda juga boleh layari blog Kak Eynda sendiri, sila klik >>> Sini
  
Ni la pic yang dijadikan mangsa...hehehe

 muahahaha...pic ni kawan yg snap, keje partime mase study kat Sabah...
kat kedai tu aku sorang je yg buat slumber kasi putih kasut sampai duduk bersila
padahal aku casher...nasib baik takde customer awal2 pg...klau tak...segan gak
"Moral of da pikca...Keje rajin2 ok"

Ni bukti pic kat atas tu adalah aku
 
 muka penat...

3 Statement:

eynda said...

TQ Halizayana...gud luck ;-)

eynda said...

Undian dah dibuka ye ;-)

Anonymous said...

chayok...chayok

Sponsor