Monday, February 22, 2010

Posted by Norhalizayana Sazali On 2:17 AM
20 Februari 2010 - Gembira sgt sebab ini adalah harijadiku yg pertama sbg seorang isteri, walaupun abg penat baru balik kerja, terus bawa aku ke Tasik Shah Alam, sambut dengan adikku Sheeda(Edah) dan 3 lagi kawan baik Cherry(Ah Chy), Aimi, Fatin. tiada
yg lebih berharga daripada suami, keluarga dan kawan-kawan sejati...apa-apa pun terima kasih sangat kat Edah bagi cute Teddy Bear, Ah Chy bagi coklat Golden Luxurian(bunyi cam barang kemas je...hehehe) yang macam Felelolosye tu...hehehe...Aimi bagi coklat Cadbury...dorang ni memeng la nak gula dalam darah aku naik...tapi tak ape...aku suka sebenarnya...SORRY ABG...janji...sehari sebiji je ayg makan (^_^')

Hadiah yang paling bermakna dalam idup aku sekarang...Allah S.W.T dah kurniakan aku seorang lelaki yang ku anggap sebagai sahabat, kekasih dan suami yang sangat baik hati dan penyayang(walaupun selalu gaduh2 manja...muahaha...)...Alhamdulillah...aku tak kisah kalau dia selalu balik lambat demi mencari rezeki dan aku juga tak kisah kalau memang dia suka memancing...tak ada apa yang aku halang...yang penting kami gembira...Aminnnn...

Lepas maghrib kami ke i-City Seksyen 7 Shah Alam...masa sampai tu...kita orang dah bising2 dalam kereta...kagum...cantik sangat tempat tu sebab dipenuhi pokok yang berlampu...3 jam kami bergambar kat sana...so ni adalah diantaranya...(malas nak upload banyak2)

11 Statement:

miera said...

alahai sweetnyee :))

yana said...

thanks miera...

farhana ghafar said...

happy birthday kak..nanti hana link kan akak dalam februarians punya entry. :) hmm..jalan2 kat sini. hit me back kayh :)

yana said...

Thanks...farhana

MrCongeniality said...

what a luvly couple...~!!

i hope u guys will be together always..till the end of time. *diharapkan 2012 x menjadi kenyataan* huhuhu

anyway...nice frens and nice pics u have there...

lastly...

gudluck and hepi always

bareessence said...

semoga sentiasa berbahagia :)

Halizayana said...

thanks bareessence...fuh pnjangnye nickname...

Ms. Anonymous said...

Salam ..

Rasanya masih tak terlambat untuk sy ucapkan "SELAMAT HARI LAHIR", juga "SELAMAT PENGANTIN BARU".

Semoga berkekalan ke akhir hayat. AMIN.

Ms. Anonymous said...

Salam ..

Rasanya masih tak terlambat untuk sy ucapkan "SELAMAT HARI LAHIR", juga "SELAMAT PENGANTIN BARU".

Semoga berkekalan ke akhir hayat. AMIN.

Ms. Anonymous said...

Salam ..

Rasanya masih tak terlambat untuk sy ucapkan "SELAMAT HARI LAHIR", juga "SELAMAT PENGANTIN BARU".

Semoga berkekalan ke akhir hayat. AMIN.

Halizayana said...

Thanks...

Sponsor