Wednesday, February 17, 2010

Posted by Norhalizayana Sazali On 12:17 PM
Pagi tadi aku temankan Edah dgn Aimi ke hospital, boleh pula abg salah hantar ke Hospital Bahagian Forensik...hehehe...apa yang nak disiasat...lucu...ini semua sebab dia nak cepat ke tempat kerja, rupanya kami kena buat di Klinik Kesihatan Sg. Buloh, pukul 7 pagi lagi
kami dah berada di hadapan K.K itu pun dah panjang kena beratur, pukul 8 pagi baru buka pintu.

Perkara yang aku paling tak suka bila pekerja klinik tersebut mengatakan buat medical check up kat klinik kerajaan lagi mahal berbanding di klinik swasta, apa sbenarnya niat dorang bekerja dengan kerajaan??? mahu berkhidmat kepada rakyat atau sekadar ingin bekerja untuk dapat gaji besar???atau sebenarnya malas nak buat apa yang sepatutnya.

Apa guna wujudnya hospital ataupun klinik kerajaan kalau cas perkhidmatan kerajaan lebih mahal daripada swasta??? Betul ke perkara ni???

2 Statement:

fcuteam said...

no anda ialah 1703
sila tuliskan no anda di atas widget
kamiblogger

Halizayana said...

Thanks...

Sponsor