Thursday, February 25, 2010

Posted by Norhalizayana Sazali On 6:56 PM
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua...(^_^)

http://www.catcheye.com.my/?r=4841
CATCHEYE adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini,
ya,mudah saja,klik - klik iklan tak sampai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara INFINITI..



Katakan anda menaja 10 orang di level 1,
kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level,
awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan,
kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..
banyak tu .....
awak taknak ke?


Ayuhlah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal
cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..
untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah mencecah 12000 orang sekarang..
jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan.


Cara nak register.


1. Klik pada ---------->http://www.catcheye.com.my/?r=4841
2. Klik join catcheye now
3. Isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4. Isi jawapan: soalan 1 jawapannya A, soalan 2 jawapannya B,soalan 3 jawapannya A. (jika awak jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5. Klik agree and proceed...


Kemudian apa perlu buat?


1. Klik sign in
2. Lepas sign in klik reward panel
3. Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4. Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.
5. Postkan risalah ini di buletin/emailkan kepada kawan2.
6. Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.


Percayalah!sebab benda ni 100% percuma ,dan tak rugi mencuba.


Semuga rezeki kita sentiasa ada bersama – sama . Ameen!~

0 Statement:

Sponsor