Friday, November 18, 2011

Posted by Norhalizayana Sazali On 3:38 PM
Assalamualaikum, Suka tak kalau boleh dapat gadjet idaman korang tanpa bayar sesen pun??

So kali ni saya nak kongsi cara yang sangat mudah untuk dapatkan gadjet idaman korang, benda ni pun terjumpa masa tengah layan FB, tak sangka ianya sangat mudah, kalau tak cuba macam mana nak tahu kan..

Target saya nak dapat :- Samsung Galaxy S2, Apple iPad 32G, PSP 3000, Nintendo wii

Mari saya tunjukkan caranya..

STEP 1:- klik >>SINI<<

STEP 2:- Lengkapkan borang daftar dan jangan lupa pilih gadjet yang korang inginkan

STEP 3:- Jangan lupa untuk COMPLETE OFFERS..jangan risau..tiada bayaran diperlukan

STEP 4 :- Refer kawan2 untuk join..pastikan guna referral link yang diberi

sebagai contoh, kalau korang nak PSP 3000, cuma perlukan 12 kredit, cukup je 12..dah boleh redeem..macam mana nak dapatkan kredit??senang je..refer kawan korang  12 orang..dan pastikan dorang pun mendaftar macam korang..tu je..dalam tempoh 7 hari kredit akan masuk..

TAK RUGI UNTUK MENCUBA... (^_^)


Tuesday, April 5, 2011

Posted by Norhalizayana Sazali On 5:03 PM
Pengalaman pertama  melahirkan Hagemaru(bukan nama sebenar) ni memang la sakit, tapi dalam pade tu ade perkare lucu yang aku tak boleh lupekan sampai bile2...

Sehari sebelum bersalin...
Sempat lagi jalan2 kat OU, makan sushi, makan donut, tengok wayang cerita Ngangkung, sebelum masuk panggung tu...ade r satu kejadian plak...boleh plak terjumpa Shazlan the dancer tu...adoi...dah r minat giler kat dia dari sebelum fames...boleh plak terlupe tengah pregnant..terlompat sssiiiikit...nasib baik takde ape2...

Balik tengah malam, kaki sakittt...tapi cover2, konon2 tak sakit r(takut en.suami marah)...padahal punye la besar kaki bengkak(penipuan yang tak menjadi).

Hari nak bersalin...
Subuh tu dah rase sakit perut, sampai la lepas asar dah sakit setiap 5 minit...sempat lagi main game kat facebook...dah la fon tak ade kredit time tu, yang ade kat rumah adik je, en.suami plak balik pukul 5, terus g hospital...

Bakal2 ibu nak bersalin...bakal2 bapak plak kat luar boleh jerit2 tngok bola...sabooor je la...

Mase bersalin...
En.suami masuk mase nak teran kali kedua, nasib baik cepat msuk...sebab xdapat nak angkat kepala...nampak en.suami je terus smangat nak keluarkn si Hagemaru ni cepat2...8 minit je dah selamat melahirkan...Alhamdulillah...syukur dapat anak yang sihat...








Sponsor