Wednesday, September 8, 2010

Posted by Norhalizayana Sazali On 10:19 AM

Assalamualaikum..

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin..dari saya dan keluarga..

Sedihnya..tahun ni la pertama kali saya tak dapat sambut raya pertama dengan mak dan adik-adik..almaklum la bila dah berkahwin ni..kena la gilir dengan keluarga mertua..baru tau macam mana perasaan orang yang berkahwin dan nak sambut raya pertama dengan keluarga masing-masing..rase cam nak jerit je cakapppp..

Sunday, September 5, 2010

Posted by Norhalizayana Sazali On 10:55 AM
Alamak macam mane ni, baru malam tadi perasan dlm almari dah belambak baju warna pink, purple, hijau, hitam...macam tak ade warna lain dalam dunia ni..macam mane la mata aku ni boleh asyik nampak warna-warna tu je yang cantik..sampaikan baju pregnant + bju raya yang baru beli semalam pun warna pink dengan hijau lagi..

Nekad nekaddd...lain kali tak nak dah beli warna-warna yang sama, tapi macam mane...warna-warna tu semua pada aku nampak cam sweet je..Aduhhh...nyesalnye semalam tak beli warna lain...

Sponsor