Sunday, March 28, 2010

Posted by Norhalizayana Sazali On 1:36 AM
Assalamualaikum...pagi2 buta ni(buta ke?hehe..)klik2 blog org...trjumpe la pula pasal buat duit dengan Sponsor Tweets...tak tau la macam mane benda ni berfungsi....baru nak belajar ni pun aku follow under DenaiHati.com ni pun aku copy je dr beliau, sbb kalau nak harapkan aku yg explain...hancur la...

Saturday, March 27, 2010

Posted by Norhalizayana Sazali On 11:35 PM
Assalamualaikum...terlebih dulu aku nak minta maaf pada sape2 yg terasa...tapi ape yg aku cakap ni cuma ape yg aku fikir dan mungkin org lain pun fikir yg sama...Hari ni aku balik Tawau, dalam KTM nak ke KL central tadi aku tengok macam2 jenis gelagat org, nak bagi bukti gambar tak perlu lah kot sebab nanti akan memalukan pihak2 yg berkenaan...lain pula jadinya...so aku sekadar berceritalah je la...
Posted by Norhalizayana Sazali On 9:09 AM
[SPREAD, COPY AND PASTE VERSION]

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat yang bukan islam.

Pagi-pagi lagi aku dah jenguk2 ape yg ade kat GB, kat ruangan blogger we Care tergerak hati nak tengok entri dari ‘Fitrihadi.com‘ … aku paling tak boleh

Saturday, March 13, 2010

Posted by Norhalizayana Sazali On 12:34 AM

Assalamualaikum...sebagai wedding photographer partime, aku mestilah mengimpikan bermacam2 aksesori kamera DSLR, tapi apakan daya...kena beli sikit2 mengikut bajet yang aku ade, walaupun pada photographer lain ianya murah...tapi untuk orang macam

Sunday, March 7, 2010

Posted by Norhalizayana Sazali On 5:41 PM

Semakin hari semakin hangat contest ni, hari ni adalah tugasan yang agak menyeronokkan iaitu "Tag Kamiblogger Biggest Contest". Tugasan ini membolehkan blogger saling mengenali dengan lebih rapat.

Haaa...ni la soklan untuk korang(jawab sejujurnya dan simple ok...thanks)

Saturday, March 6, 2010

Posted by Norhalizayana Sazali On 1:19 AM
Vote for me


Assalamualaikum and Hai all...
There’s a new mobile operator in town and I just named its new prepaid product! Vote for my prepaid name

Friday, March 5, 2010

Posted by Norhalizayana Sazali On 11:22 AM

Wallahhh...Mabelos...kali ni nak join FunkyChic Fashion punye contest, hadiah pun sangat menarik perhatian aku...ape lagi JOM JOIN RAMAI2

SO NI PIC AKU YG JADI MANGSA:
Posted by Norhalizayana Sazali On 12:54 AM
OMG aku telah di tag oleh Bilet, tapi tak ape...lagipun ni adalah pertama kali orang tag aku...so layan je...

Here We Gooo...

1) Adakah anda rasa HOT???

Thursday, March 4, 2010

Posted by Norhalizayana Sazali On 1:10 PM
What is adf.ly?

We are a free URL shortening service with a twist...get paid to share your links on the Internet! Just register for an account and start shrinking. You get paid for every person that visits your URLs. Example URL for
Posted by Norhalizayana Sazali On 12:29 AM
Assalamualaikum...tengah2 malam ni tak tau nak buat ape, aku godek2 la ape yg ade dalam laptop kesayangan ni sambil makan buah limau, sekejap je dah habis 3 biji...sedap, manis pulak tu...tinggal lagi 3 ulas yg last rase cam nak makan semua sekali gus(gelojoh betul...hehehe) tapi

Wednesday, March 3, 2010

Posted by Norhalizayana Sazali On 6:30 PM
 
Assalamualaikum...Undian untuk You've Got Style Contest dah pun dibuka...
pening...macam mane nak pancing undi, dah la tak ade
Posted by Norhalizayana Sazali On 3:17 PM

Mari Mari Mariiiii............
 Makcik2, Akak2, Adik2 jom shopping di Shopperliciousssss...
" Kenapa kena beli kasut di Shopperlicious kerana cantik, murah dan berkualiti "

Sponsor