Friday, May 31, 2013

Posted by Norhalizayana Sazali On 6:19 PM


Posted by Norhalizayana Sazali On 5:51 PM


Wednesday, May 29, 2013

Posted by Norhalizayana Sazali On 11:12 PM

 ***********************************************


Testimoni seorang anggota polis dari Perak, mengalami migrain yang serius. Puan Rima yang baru berusia 26 tahun mengalami migrain sejak 11 tahun yang lepas. Dinding menjadi teman sejatinya ketika migrain menyerangnya dengan menghantuk kepala ke dinding untuk menghilangkan kesakitan yang dialami. Alhamdulillah, syukur...:) Sejak diperkenalkan Bio Velocity Sleep Mate dan menggunakan dalam masa 5 hari, masalah migrain beransur pulih. Alhamdulillah, syukur...:)

**********************************************


Testimoni adik Nur Adelia Qysara dari Pulai Condong, Kelantan. Adik Nur Adelia Qaysara ilahirkan dengan mengalami masalah saraf mata di mana matanya sepet sebelah. Setelah tidur hanya 2 hari beralaskan Bio Velocity Sleep Mate, matanya kembali normal. Alhamdulila, syukur...:)

*****************************************

Credited back to , DDM Noor Hazawani...:)

Insya Allah, product Bio Velocity Sleep Mate ini bukanlah magic pun. Memang teknologi Bio Velocity ini telah dikaji selama 20 tahun pun. Kita hanya mampu berusaha, Allah S.W.T. juga yang menentukannya...:) Terpulanglah pada you all semua...:) Kalau product ini dapat menolong manusia yang memerlukannya pun saya dah happy sangat..
 
SMS/ WHATSAPP YANA KALAU NAK ORDER / DEMO
011-18628652
Posted by Norhalizayana Sazali On 7:28 PM
Testimoni 1: Aura pulih hanya satu malam dengan tidur dengan BVSM
(Perkongsian Norsuriana)

BERAPA BESAR AURA ANDA??
Kajian mengatakan; JIKA AURA BESAR, DAYA TARIKAN TINGGI!!

JIKA AURA ANDA BERMASALAH!!!
-TARIK KEBOCORAN WANG
-TARIK HAJAT TAK SAMPAI
-TARIK MASALAH KESIHATAN


JOM KITA BACA KISAH BENAR DARI SAYA;


Sebelum ini saya sukar TIDUR...sering letih dan tidak bermaya..rasa kurang berkeyakinan pada diri sendiri..mudah marah..sering stress..sukar untuk fokus dan cepat putus asa...macam2 masalah kesihatan yang datang...

Ayik gaduh je dengan suami...

Yang paling menggusarkan keadaan kewangan semakin merosot coz bisnes saya merosot....

PROJEK TAK CLOSE..PRODUK TAK LAKU...

KAWAN MACAM MENJAUHKAN DIRI..

SEMUA BENDA BUAT TAK JADI...
Rupanya berpunca dari AURA saya yang mengecil dan merosot!!!
Sebab kurang TIDUR je!!!

(Lihat foto aura saya yang pertama-sebelum BVSM)

Tetapi semuanya berubah!!! Bio Velocity Sleep Mate telah membuat TIDUR saya begitu lena!!!!

Hanya satu malam sahaja tidur dengan BVSM..AURA SAYA KEMBALI SEIMBANG DAN JAUH LEBIH BESAR!!!

(Lihat foto aura yang kedua-selepas BVSM)
Kini saya menikmati tidur yang lena...kembali sihat,ceria,riang dan berkeyakinan diri...Bersemangat kental...buat apa pun JADI...Masalah kesihatan pun menjauh pergi...
Dengan en.SUAMI semakin mesra dan INTIM...

Yang paling BEST keadaan kewangan telahpun pulih...BISNES SAYA KEMBALI MELETOP!!!Buktinya saya mendapat sales dan bonus 5x ganda lebih BESARRR!!!

Anda juga patut memiliki Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) untuk mendapatkan 6K(KESIHATAN, KECANTIKAN, KEINTIMAN, KEBAHAGIAAN, KEJAYAAN, KEKAYAAN DAN KEBERKATAN)..
*****************************************
Testimoni 2 : Sakit kaki sembuh dalam 15 min
(Perkongsian Murni Zuriati)
 Aritu ade makcik tu dtg terdengkot2 kaki sakit, peluk barang tu 15 min, jap g dh bole jln btul.siap bole sujud n bgun selamba je...
Vid Vita: ha mmg btol... sume terpegun tgk makcik tu. makcik tu siap demo bgn dr sujud. sbb selama ni klu solat dia nak bgn tu kena menonggeng dulu. tp lps 15minit peluk bvsm.... dia bleh bgn dgn mudah xde rasa sakit...btol la fathimah... sy tgk dgn mata sendri. mmg terang jelas nyata depan mata sy. insyaAllah pasti ramai dpt kita bantu dgn bvsm ni
*****************************************
Testimoni 3: Tidur lebih nyenyak tanpa sakit badan & nyamuk
(Sharing by Pn Intan Diana)
Alhamdulillah...gembira bila mak n abah semakin suka dgn pelapik tilam ni..abah cakap dh lama dia x merasa tido senyenyak skrg..selalunya tiap2 mlm akan terjaga sbb sakit badan lah..nyamuk lah..etc...tapi skrg abah dan mak dpt merasa tido yg sgt berquality..TQ Allah kerana memberikan aku rezeki utk menghadiahkan BV Sleep Mate nie..tak sabar nk dpt utk diri sendiri punya coz stok yg sgt limited so dpt beli 1 jer dulu... 
Friends i suggest u alls dptkan sleep mate nie especially kita yg berkerjaya..hanya tido yg berkualiti dpt menghilangkan stress kita...believe me u will not disappointed... 
*****************************************
Testimoni 4: Sakit dada sembuh 
(Sharing by Pn Sapura )
Nak sharing pasal kisah ajaib yg brlaku smlm...Al kisahnya brmula masa pg tu Puya di serang sakit dada yg amat sgt...sakitnya sampai keluar air mata..terus amalkan Ilmu MMR yg mentor ajar supaya jadi "tok moh" sendiri..Puya buat "terapi air" n sapu Bio Ever rasa sakit tu makin brkurangan..tapi masih terasa...Alhamdulillah dptlah dtg program mlm tadi..masa kat program tu Puya kan dok depan sekali so pelapik tilam Bio Velocity dok betul2 depan Puya...rasa teruja sgt bila blk umah Puya dpt rasakan yg sakit dada dh hilang..bangun pagi tadi rasa sihat dan bertenaga kembali.. Tq BVSM TQ Allah..wooowww hebatnya BVSM ni..baru dok dekat dh dpt rasa kesannya..tu belom buat alas tidow ..x sabornya nk tdow lena dgn Pelapik Tilam Bio Velocity n sharing dgn kwn2.. 
*****************************************
Testimoni 5: "Anti graviti" 
(Sharing by Pn Aisyah)
Assalammualaikum....wbt... 
Bio Velocity Sleep Mate ~ Pertama sekali Tq Allah menemukan produk yang sangat AWESOME...!!! Perkongsian Hebat Consultant dari HQ pun sangat Awesome...!!! 
yang bagi ramai warga ST Group dan 1 Malaysia Teruja akan Keberkesanannya yang sangat MIRACLE...!!! 
Banyak sekali Customer2 pm,call dan baru cerita2 sikit walaupun belum nampak lagi dah x boleh tahan nak pakai....Ya Allah sangat dasyat sekali penangan BVSM.... 
Yang paling Best sekali pada saya adalah "ANTI GRAVITI "....wuuuhhhaiiii...!!! Tuhan sajer lah yang tahu bertapa BESTnya akan keberkesananya pd diri saya dan keluarga...(^_^)...TQ Allah... 
*****************************************
Testimoni 6: Sakit kepala hilang dlm 5min 
(Sharing by Pn Nor Azila )
Smlm sakit kepala tapi dtg jugak la pasal dah ajak bizzz partner baru (adik ipar aka kwn pej lame CDm Lin) ...jadinye sampi jek dah penuh jadinye duduk lah kat are belakang2... sakit kepala sesangat tadi tetibe ilang rase tadi satu hari punyelah sakit mkn ubat dah, sapu be dah rase reda jek sikit...tapi mase duduk tu dlm 5minit terus bdenyut2 tu ilang totally.. pandang kiri kanan baru perasan DSM cikgu Kintan kat kerusi blkang tengah dok memeluk sleep mat tu.. dlm hati patut lah.... Wah AURA BIO VELOCITY SLEEP MATE ni mmg terbamboooommmmm..dengan hanye org kat area kite jek yg gune kite dah terasa auranye..... Jadinye moral of the story ape jadi satu Sleep Mate mesti nak kene ade kat rumah dan setiap keluarga paling kurang mesti ade satu... 
*****************************************
Testimoni 7: Sakit kepala, lenguh-lenguh, sakit tumit & simpul biawak sembuh, ; tidur lebih berkualiti 
(Sharing by Norlidah) 
Tahniah kepada semua yang hadir ke Preview Pelapik Tilam Bertenaga Bio Velocity malam tadi ! Mmg ble kebabooommmmmm BVSM ni..
Tetiba saya terpanggil plak nak berkongsi testimoni ttg Bio Velocity Sleep Mate(BVSM) ni..mmg lps guna BVSM ni byk kesan yg saya dpt..antaranya sakit kepala, lenguh2, sakit tumit lps bergerak seharian..semua settle keesokan paginya..
Tidur pula mmg sgt nyenyak..kata org dpt tidur yg berkualiti..walaupun tidur tak sampai 5 jam pun rasa sgt puas bila bangun confirm rasa segar & bertenaga je..aura pun makin positif..
TERKINII...pg td masa bgun tido saya hampir2 nak kena simpul biawak a.k.a ular2..biasanya saya akan pegang betis & gerak2kan jari kaki..namun masih akan rasa sakit di bghn betis..tp amazingggg nye pg td saya ntah mcmana ble gosok2kan betis kat BVSM ni..2/3 kali gosok je..sakit trs hilang..ajaib sungguh..sgt cepat tindakbalasnya..
Sangat rugi kalau dah tau ttg BVSM ni tp x dptkannya..woooo besssssssst glerrr.. 
********************************************************
Sangat sesuai juga sebagai hadiah kepada kedua ibubapa yang bersusah-payah menjaga kita sedari kecil. Pasti keduanya gembira dan mendoakan kita semua moga mudah menjemput rezeki yang berlipat ganda...;)

Wang yang banyak boleh membeli katil yang besar dan cantik...tapi tidak dapat membeli tidur yang lena.
Ingin dapatkan Bio Velocity Sleep Mate utk yg tersayang??
Jom order sekarang!!


Hubungi saya umtuk melihat sendiri demo atau order (011-18628652 Yana)
Posted by Norhalizayana Sazali On 6:44 PM


Ramai yang tertanya-tanya..apa benda Bio Velocity Sleep Mate tu? Untuk apa dan apa fungsinya?

APA ITU BIO VELOCITY?

Bio Velocity sejenis PELAPIK TILAM(BOLEH JUGA DIBUAT SELIMUT) yang dibuat KHAS untuk MEMENUHI keperluan individu anda, seiring dengan Malaysia yang akan menuju kepada negara maju menjelang 2020, confirm anda akan kekurangan tidur/ tidur anda akan terganggu untuk mengejar dateline. Sudah SEMESTINYA anda MEMERLUKAN Bio Velocity.

BIO VELOCITY DIBUAT DARI APA?

Diperbuat dari bahan SINARAN MATAHARI dan GARAM LAUT DALAM. Garam tersebut DITAPIS sebanyak 3 KALI tapisan. Sinaran matahari dan garam buluh digabungkan/ dicampurkan menggunakan HIGH TECHNOLOGY dari KOREA kemudian DISUNTIK ke dalam Bio Velocity.


BAGAIMANA BIO VELOCITY BERFUNGSI?

1.       Bio Velocity menolong membetulkan FREKUENSI yang TIDAK HARMONI
2.       MENEUTRALKAN gelombang berbahaya
3.       MENGUATKAN gelombang POSITIF untuk membentuk aura SIHAT

BETUL KE BIO VELOCITY BOLEH MENINGKATKAN TENAGA?

Yup. Betul. Bio Velocity ini akan MEMPENGARUHI pengaliran tenaga malah MENYIHATKAN BADAN dengan mencapai tahap KESIHATAN yang sempurna, MENGIMBANKAN & MENINGKATKAN keseluruhan AKTIVITI BADAN & MINDA.

BAGAIMANA KESAN BIO VELOCITY?

Hanya 10 SAAT saja akan TERASA TENAGANYA malah bila anda tidur atas Bio Velocity semalaman, bila anda bangun daripada tidur, anda akan terasa LEBIH CERGAS & BERTENAGA.

SESUAI DIGUNAKAN OLEH PESAKIT BERIKUT:-

  • Strok 
  • Lumpuh disebabkan kemalangan
  • Sakit urat saraf 
  • Tekanan perasaan
  • Sakit sendi 
  • Sakit otot
  • Senggugut/ kitaran haid tak menentu
  • Asma 
  • Gout
  • Jantung
  • Kencing manis
  • Darah tinggi
  • Sakit kuning (Baby)
  • Insomnia
  • Migrain

Sesiapa berminat nak mencuba. Saya boleh datang ke tempat anda untuk buat demo dan anda boleh merasai sendiri kehebatan Bio Velocity ini.

011-18628652 (YANA)

Friday, May 24, 2013

Posted by Norhalizayana Sazali On 12:28 PM

  LONG GIRDLE

  • Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle.
  • Sarungkan ke badan seperti memakai 'seluar dalam'.
  • Masukkan tangan di bahagian punggung, paha depan & belakang dan tarik lebihan lemak ke atas.
  • Perbetulkan kedudukannya agar selesa.

    Tips :
  • Anda perlu berjalan beberapa langkah bagi memastikan kedudukan GIRDLE betul dan selesa. Jika anda terasa pedih & perit, bermakna Girdle bukan berada di kedudkan yang betul, jadi anda perlu tarik tetulang di bawah punggung bagi memastikan anda selesa dan nampak kemas sepanjang hari.
 
  LONG BRA



  • Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cawan bra.
  • Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
  • Bongkukkan badan. Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam cawan bra.
  • Laraskan tali bra & kemaskan bra 'cup' supaya dapat kedudukan yang selesa.
  • Betulkan kedudukan bra di tahap keselesaan anda.
 Waist Nipper (Bengkung)
 
  • Kedudukan bengkung, pastikan 'batu permata' berada betul-betul ditengah badan. Pasang kesemua cangkuk (position cangkuk memang di tepi badan)
  • Betulkan kedudukannya
  • Pegang tali
  • Silangkan tali di belakang, tahan nafas & tarik tali (membawa kesan pinggang meramping) dan bawa cangkuk kehadapan.5-Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.
  • Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan. Percayalah....saya dah rasa, anda bila lagi.

Posted by Norhalizayana Sazali On 12:03 PM
Testimoni 1 :

Dari 66kg, kini hanya 58kg..

Puan Wan Nazrina Zainal Abidin
30 tahun

Seperti kebanyakan wanita, saya berputus asa dan merasa rendah diri dengan bentuk badan yang kurang menarik selepas melahirkan anak malah saya kelihatan lebih berumur dari usia sebenar. Saya merasa tercabar apabila rakan-rakan, saudara-mara terutama suami menegur mengenai perubahan bentuk badan. Sebaik sahaja kembali dari Amerika Syarikat, saya berazam untuk melakukan apa sahaja untuk mengembalikan bentuk badan. Masalah saya selesai apabila saya diperkenalkan kepada pakaian pembentukan badan berjenama Premium Beautiful.

Setelah mencuba selama 5 bulan, tubuh badan saya yang kurang menarik telah mula terbentuk semula seperti zaman remaja dahulu. Daripada berat 66kg, kini berat badan saya hanya 58kg sahaja, Yang paling membanggakan ialah suami telah memuji bentuk badan saya sekarang dan ini mengeratkan hubungan antara suami isteri dalam menempuh alam berumahtangga. Selain memiliki bentuk badan lebih menarik, saya kini berasa lebih cergas, sihat dan berkeyakinan kerana penyakit yang dihidapi seperti lelah, migrain, gastrik, tonsil dan sengal-sengal sendi semakin berkurangan dan mulai sembuh.

Dari pengalaman saya, untuk memiliki bentuk tubuh yang menarik dan kesihatan fizikal berpanjangan merupakan aset yang paling berharga dan tidak ternilai jika dibandingkan dengan wang ringgit.

Testimoni 2 :

Badan lebih segar dan migrain berjaya diatasi..

Puan Safiah Yosop
33 tahun - Ibu kepada 2 puteri

Rekacipta pakaian dalam Premium Beautiful ini diperakui sendiri oleh Puan Safiah Yosop, berusia 33 tahun yang berpengalaman menggunakannya dan merasai kesan kepentingannya. Menurut beliau, " Sebelum diperkenalkan pakaian dalam berjenama Premium Beautiful, tubuh saya kelihatan kurang menarik terutama selepas melahirkan anak ditambah pula peningkatan berat badan yang tidak seimbang dengan berat 68kg dan ketinggian 1.48m. Tubuh badan mengandungi lemak atau selulit terutama di bahagian perut, peha dan pinggul. Tetapi kini, selepas diperkenalkan dan menggunakan pakain dalam ini, saya kini telah memiliki bentuk tubuh badan yang diimpikan termasuk penurunan berat badan serta tahap kesihatan yang memuaskan."

Menurut belaiu lagi, "Sebelum menggunakan pakaian berjenama Premium Beautiful ini, saya telah mencuba pakaian dalam berjenama lain untuk beberapa bulan tetapi kurang berkesan. Ini berbeza sama sekali dengan pakaian dalam jenama Premium Beautiful yang juga menekankan keberkesanannya dari segi kesihatan. Masalah pusingan haid tidak teratur dapat diatasi, tubuh badan merasa lebih segar dan paling penting sakit kepala 'migrain' yang kerap dialami sejak bangku sekolah dapat diatasi. Alhamdulillah."

Testimoni 3 :

Bentuk tubuh semakin menawan...
Puan Hasnah Mat, 41 tahun

Walau telah berusia 41 tahun dan memilikan 4 orang cahaya mata, tetapi ramai yang menyangka saya berusia diawal 30-an.Ini semua adalah kerana bentuk tubuh saya yang semakin menarik. Setelah diperkenalkan oleh   seorang rakan tentang kelebihan serta kebaikan Premium Beautiful ini, saya mula tertarik. Menyedari kepentingan penampilan menarik bagi seseorang wanita itu, terutamanya saya yang berstatus janda ini, saya gagahi juga melabur untuk membeli pakaian dalam ini dengan harapan dapat mengubah penampilan saya yang menjadi punca keruntuhan rumahtangga dengan bekas suami yang malu dengan penampilan dan bentuk   tubuh yang tidak menarik dulu.
Rupa-rupanya pelaburan ini memang berbaloi!. Jika berat badan saya dahulu 79kg dan kelihatan seperti balak ( sindiran bekas suami), kini dalam usia 40-an dan mempunyai anak sulong berusia 19 tahun, saya dapat memiliki bentuk badan yang menarik kembali seperti anak dara dahulu dengan berat 54kg.

Ramai yang telah memuji bentuk tubuh saya ini, malah paling menbanggakan bekas suami juga terkejut melihat perubahan bentuk badan dan penampilan dayan yang sering memakai kebaya setiap kali datang melawat anak-anak.
Selain ia membentuk tubuh, ia juga berkesan membantu memulihkan sakit pinggang yang saya alami dahulu, datang bulan yang tidak teratur dan sering keletihan akibat kurang bertenaga.
Kini, kehidupan saya saya semakin sihat, ceria dan bertenaga dalam menjalani aktiviti harian. Tambahan pula saya telah bergerak aktif dalam perniagaan ini. Alhamdulillah saya merupakan salah seorang usahawan yang semakin meningkat naik.

Testimoni 4 :

HoHo!!! Berat saya sebelum ini 110++ kg, sekarang berat saya 80kg++, tanpa pil, tanpa teh pelansing, tanpa bersenam, saya tak diet pun dan yang paling best saya boleh makan apa saja! Ya! Menakjubkan! Rahsianya....... saya hanya pakai Premium Beautiful. Saya heppy betul sekarang ;D.

- Shadila Hanum Abdullah pengkongsian testimoni beliau semasa talk di Shah Alam ;)

Testimoni 5 :

"Tahniah!! Saya pengguna Corsett Beautiful hampir 6thn..tp tolak 9bulan 2x coz dah 2kali bersalin. Saya setia menggunakan corsett ini selama 8jam sehari dr umur 19thn sehingga sekarang umur 25thn. Nyawa kedua saya kerana saya selepas keluar dr bilik operation bersalin harta y saya cari adalah bengkung hai o. Pakai sendiri ats katil, then after 1week complete set saya gunakan. Sehingga kini saya hanya ada 1sahaja corsett sehinggalah ulangtahun ke-2 perkahwinan saya, Suami saya berusaha membeli n menghadiahkan kpd saya. Terima kasih Premium Beautiful Corsett Hai o krn mbr kebahagian dlm umah tangga n kesehatan pd sy :) " ~Mummy stylo.

Anda Bagaimana...?
dapatkan satu set untuk diri sendiri juga..jangan biarkan aset kita hilang dan berubah dari bentuk asal..

Untuk menempah sila SMS/WHATSAPP
011-18628652
Posted by Norhalizayana Sazali On 10:54 AM
Assalamualaikum, hari ini Yana nak kongsi cara nak ukur sendiri Premium Beautiful(PB) anda. 

KENAPA KENA UKUR?? Sebab setiap orang ada potongan badan yang berbeza, dan ianya untuk keselesaan si pemakai.

Pastikan ukuran dalam bentuk SENTIMETER(CM), ukuran tu juga mesti TIDAK TERLALU KETAT atau TIDAK TERLALU LONGGAR.

1) Puncak dada – __________ cm
2) Bawah dada – __________ cm
3) Pinggang – __________ cm
4) Puncak punggung – _________cm


Hasil ukuran tadi bolehlah hantar kepada YANA bagi menentukan saiz PB yang bersesuaian dengan anda beserta HARGAnya.

email : halizayana@yahoo.com

PM FB : Lensa Yana

sms/ whatsapp : 011-18628652

Saturday, May 18, 2013

Posted by Norhalizayana Sazali On 11:56 PM

 


A- Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong payu dara.
B- Lace 'Cup' mempunyai keanjalan supaya dapat mengelakkan payudara dari melimpah keluar. Untuk ibu yang menyusukan bayi, hanya tarik kebawah untuk mengeluarkan isi payudara. Tindakbalas ini mengelak dari payudara jatuh. Fir juga terdapat disini, air susu tidak akan menitis-nitis/berhenti ia akan mengoptimumkan perkilangan air susu tidak berlebih tidak juga berkurang.

C- 2 batang keluli bermemori (kiri dan kanan di tulang rusuk) berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan . Badan akan terbentuk menjadi kon shape disini- anda akan kelihatan mantap disini.
D- Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur payu daraFIR paling banyak disini untuk pembakaran lemak yang maximum keatas perut yang buncit disini.

A- Kedudukan dan bentuk tali yang tidak mudah jatuh (kebanyakkan jenama lain akan gagal disini). Tali ini tidak menganjal bertahun-tahun lamanya. Tidak berbekas seperti anda memakai Bra biasa. Keselesaan sepanjang hari. Tali bra yang boleh diketatkan atau dilonggarkan ikut keselesaan masing-masing.

B- Rekaan bentuk "U" pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menyerlahkan pandangan kurus (lemak akan menjadi tipis disini) dari belakang badan anda, ia juga mempercepatkan pembentukan (shaping) di belakang badan, dan juga menambah kontur bahagian belakang. Lemak yang tebal, ajaibnya akan hilang sebaik sahaja anda memakai scara peraturan disini.

C- Rekaan 3 laras cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai. Bila anda berubah ke cangkuk terakhir-TAHNIAH memang banyak perubahan sudah berlaku keatas anda!
D- Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah berbadan besar. Lemak-lemak disini akan mencair dan dibakar tanpa sedar. Jika anda gemuk, anda akan kelihatan ada 'cutting' disini- 5minit 'instant result'.
A- Batang keluli memori(Ada 7 tulang kesemuanya) dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tulang-tulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari. Kesan 'effect' pemakaian kimono pada wanita jepun ini di applikasikan keatas teknologi pembuatan bengkung premium beautiful. ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!

B- Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

C-Perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk kaum adam yang 'boroi'. Alamailah sendiri keberkesanannya.

A-Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang.automatik menjadi ramping Cara menggunakannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut. Badan yang gemuk dan 'flabby' akan . Sesiapa yang tiada pinggang ALAMILAH SENDIRI! Sehingga kini ini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus. Made in Japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya.
A-'Love Shape' nipis untuk membentuk pinggul yang seksi lagi montok dan menaikkan pinggul (uplift).
B-Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.

C-Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna. 


Pakaian Dalam Pembentukan Badan PREMIUM BEAUTIFULmembentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.  
Set PREMIUM BEAUTIFUL ini mengfokuskan 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan atau pembentukan badan.
Set PREMIUM BEAUTIFUL bukan pakaian dalam yang biasa. Ia memberi kesan serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan atau senaman. Diperbuat daripada fabrik AKWATEK dan AKWADYNE yang sebati dengan air. Kadar penyerapan peluh dan peredaran udara adalah baik, selesa dan tidak terikat semasa memakainya.


 
Long Bra
  • 1-Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cawan bra.
  • 2-Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
  • 3-Bongkukkan badan. Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam cawan bra.
  • 4-Laraskan tali bra & kemaskan bra 'cup' supaya dapat kedudukan yang selesa.
  •  5-Betulkan kedudukan bra di tahap keselesaan anda.
 Bengkung
  • 1-Kedudukan bengkung, pastikan 'batu permata' berada betul-betul ditengah badan. Pasang kesemua cangkuk (position cangkuk memang di tepi badan)
  • 2-Betulkan kedudukannya
  • 3-Pegang tali
  • 4-Silangkan tali di belakang, tahan nafas & tarik tali (membawa kesan pinggang meramping) dan bawa cangkuk kehadapan.5-Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.
  • Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan. Percayalah....saya dah rasa, anda bila lagi.

  Girdle
  • 1-Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle.
    2-Sarungkan ke badan seperti memakai 'seluar dalam'.
    3-Masukkan tangan di bahagian punggung, paha depan & belakang dan tarik lebihan lemak ke atas.
    4-Perbetulkan kedudukannya agar selesa.

    Tips :
  • Anda perlu berjalan beberapa langkah bagi memastikan kedudukan GIRDLE betul dan selesa. Jika anda terasa pedih & perit, bermakna Girdle bukan berada di kedudkan yang betul, jadi anda perlu tarik tetulang
    di bawah punggung bagi memastikan anda selesa dan nampak kemas sepanjang hari.


  • Cecair pekat (guna hanya 1 penutup-boleh jimat sehingga~3-4bulan)
  • Bersifat lembut di khaskan untuk lingerie wash
  • Ekstrak tumbuhan & Vitamin
  • Tidak melunturkan warna fabrik
  • Faedah kepada kelembapan kulit (lembut & 'moisture')-tidak mengeringkan kulit semasa membasuh
  • menghapuskan bakteria & bau
  • Keharuman bunga-bunga ( keharuman terasa seluruh bilik air)
  
Cara-cara yang betul 

  • Larutkan 1 penutup 'liquid wash' dalam air suam.
  • Seelokknya gunakan baldi atau besen ( untuk merendam set PB anda)
  • Hanya Rendam 10 minit sahaja sambil gosok2 manja PB anda
  • Jirus dgn air bersih.
  • Toskan PB anda
  •  Lap dgn tuala bg pengeringan yang cepat
  • Gantung Dgn Hanger
  • Kipaskan.
PANTANG LARANG

1.Dilarang menggunakan syampu atau losyen beralkali tinggi
2.Dilarang menjemur pakaian dibawah sinaran cahaya matahari
3.Dilarang menggunakan seterika
4.Dilarang menggunakan mesin basuh
5.Dilarang memerah pakaian untuk tujuan mengeringkan air 
PREMIUM BEAUTIFUL JUGA DIPANGGIL PRODUK "ABANG SAYANG"....
KEPADA KAUM WANITA, SAYANGILAH DIRI ANDA..


REBUTLAH PELUANG INI RAKAN-RAKAN.. 
SAIZ MENGIKUT BADAN ANDA DARI 
XS-XXXXL!!JGN RISAU..!! DIRI WANITA BEGITU BEHARGA.... 

HUBUNGI @ SMS
UNTUK TEMPAHAN : 
011-18628652 Yana

Sponsor