Thursday, March 4, 2010

Posted by Norhalizayana Sazali On 12:29 AM
Assalamualaikum...tengah2 malam ni tak tau nak buat ape, aku godek2 la ape yg ade dalam laptop kesayangan ni sambil makan buah limau, sekejap je dah habis 3 biji...sedap, manis pulak tu...tinggal lagi 3 ulas yg last rase cam nak makan semua sekali gus(gelojoh betul...hehehe) tapi
aku tak buat pun...itu cume ape yg terlintas dalam kpale je...ntah kenapa aku rase seulas yg last tu besar semacam...rupa2 nya kembar..."haahhh...kembar...nak kena makan ni" ni la ayat yg selalu terkeluar dari mulut aku bila dapat ape2 buah ke telur kembar.


 Aku tahu bahawa takdir kita ditangan Tuhan, tapi sebagai manusia biasa, aku tak boleh lari dari perkara sebegini, ni pun org tua2 dulu2 yg cakap...so...tak salahkan utk aku berfikir ttg perkara ni kan...dah la aku ni gila sangat nak anak kembar...

Persoalannya sekarang...betul ke orang cakap makan buah atau ape2 saje la yang kembar dan boleh dimakan...nanti boleh dapat anak kembar???Aku tak faham???betul ke???sejauh manae kebenarannya??? ha...ambik kau...bertubi2 soklan keluar dari kepala aku...padahal benda yg same je tu...ayat je tukar...muahaha...

5 Statement:

bulat said...

2lar pasal..slalu dgr org ckp..klu btui besh lar..dpt ank kmbar..kiyut miut cam bulat..hahaha

Halizayana said...

hehe...klau btul dpt baby kembar...mmg syukur sgt la...

mrs.ecam said...

eh x pnah dngr la...nie 1st time dngar nih...yg sye tau klu de gen kembar dlm fmily kebarangkalian nk dpt kembr 2 tnggi..heeee

jajarina said...

eyh, limau kembor?? hehe.. ala yana, kalo da rezki kembor, ALHAMDULILLAH syukur..
tpkn sepengethuan jaja, biasenye kembor ni kalo dlm fmily ade gen kembor.. pastu, kalo ade mkn ubat hormon yg doktor bg (yg ni biasenye tuk org yg dh da ank, psg family planning, pastu dh bukak menda tu).. jd pil tu mmg doktor akn bg.. lg 1, kuasa Allah..
yana, jaja pun teringin nk kembor.. lg besh kalo dpt kembor laki pempuan kan?? hahaha..

halizayana said...

family husband ade kembar...

Sponsor