Tuesday, April 6, 2010

Posted by Norhalizayana Sazali On 12:38 AM
Sape budak ni???



memperkenalkan...adik kesayangan yg manja, gedik, mengada2, mintak puji...hehehe...sedap je aku cakap...padahal adik sendiri...gurau je tu...sape tak tau lagu kat atas tu mmg ketinggalan sikit la...sikit je...kite org satu family gila korea, budak kecik ni plak name dia
Qurratul Amierah...panggil Mia, aku dah  lame upload beberapa video yg lain kat youtube, tapi aku pilih video ni sebab paling tinggi hit, dah sampai 8735 views...so kalau nak tengok video yg lain taip je _ _ _ _ _ _ _   _ _ _, rahsia...sebab aku akan upload kat sini len kali pulak k...

4 Statement:

Mr Rulez said...

gaya agak kaku dan camera byk bgerak..boleh cuba baiki ag..hehe
kiyut lar adek u..nk mintak sain boleh..kasi 4bintang stgh...;)

Mell said...

alaa chumel nyer die . sore die sedap laa . kem slm kat adeq u k . pandai tul die menari . hehe

Eqah Zaque Billetdoux said...

wah kak
ada bakat menari ne. huhu

kinsyakrn said...

cameraman sama sebok nak menari...

Sponsor