Wednesday, May 29, 2013

Posted by Norhalizayana Sazali On 7:28 PM
Testimoni 1: Aura pulih hanya satu malam dengan tidur dengan BVSM
(Perkongsian Norsuriana)

BERAPA BESAR AURA ANDA??
Kajian mengatakan; JIKA AURA BESAR, DAYA TARIKAN TINGGI!!

JIKA AURA ANDA BERMASALAH!!!
-TARIK KEBOCORAN WANG
-TARIK HAJAT TAK SAMPAI
-TARIK MASALAH KESIHATAN


JOM KITA BACA KISAH BENAR DARI SAYA;


Sebelum ini saya sukar TIDUR...sering letih dan tidak bermaya..rasa kurang berkeyakinan pada diri sendiri..mudah marah..sering stress..sukar untuk fokus dan cepat putus asa...macam2 masalah kesihatan yang datang...

Ayik gaduh je dengan suami...

Yang paling menggusarkan keadaan kewangan semakin merosot coz bisnes saya merosot....

PROJEK TAK CLOSE..PRODUK TAK LAKU...

KAWAN MACAM MENJAUHKAN DIRI..

SEMUA BENDA BUAT TAK JADI...
Rupanya berpunca dari AURA saya yang mengecil dan merosot!!!
Sebab kurang TIDUR je!!!

(Lihat foto aura saya yang pertama-sebelum BVSM)

Tetapi semuanya berubah!!! Bio Velocity Sleep Mate telah membuat TIDUR saya begitu lena!!!!

Hanya satu malam sahaja tidur dengan BVSM..AURA SAYA KEMBALI SEIMBANG DAN JAUH LEBIH BESAR!!!

(Lihat foto aura yang kedua-selepas BVSM)
Kini saya menikmati tidur yang lena...kembali sihat,ceria,riang dan berkeyakinan diri...Bersemangat kental...buat apa pun JADI...Masalah kesihatan pun menjauh pergi...
Dengan en.SUAMI semakin mesra dan INTIM...

Yang paling BEST keadaan kewangan telahpun pulih...BISNES SAYA KEMBALI MELETOP!!!Buktinya saya mendapat sales dan bonus 5x ganda lebih BESARRR!!!

Anda juga patut memiliki Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) untuk mendapatkan 6K(KESIHATAN, KECANTIKAN, KEINTIMAN, KEBAHAGIAAN, KEJAYAAN, KEKAYAAN DAN KEBERKATAN)..
*****************************************
Testimoni 2 : Sakit kaki sembuh dalam 15 min
(Perkongsian Murni Zuriati)
 Aritu ade makcik tu dtg terdengkot2 kaki sakit, peluk barang tu 15 min, jap g dh bole jln btul.siap bole sujud n bgun selamba je...
Vid Vita: ha mmg btol... sume terpegun tgk makcik tu. makcik tu siap demo bgn dr sujud. sbb selama ni klu solat dia nak bgn tu kena menonggeng dulu. tp lps 15minit peluk bvsm.... dia bleh bgn dgn mudah xde rasa sakit...btol la fathimah... sy tgk dgn mata sendri. mmg terang jelas nyata depan mata sy. insyaAllah pasti ramai dpt kita bantu dgn bvsm ni
*****************************************
Testimoni 3: Tidur lebih nyenyak tanpa sakit badan & nyamuk
(Sharing by Pn Intan Diana)
Alhamdulillah...gembira bila mak n abah semakin suka dgn pelapik tilam ni..abah cakap dh lama dia x merasa tido senyenyak skrg..selalunya tiap2 mlm akan terjaga sbb sakit badan lah..nyamuk lah..etc...tapi skrg abah dan mak dpt merasa tido yg sgt berquality..TQ Allah kerana memberikan aku rezeki utk menghadiahkan BV Sleep Mate nie..tak sabar nk dpt utk diri sendiri punya coz stok yg sgt limited so dpt beli 1 jer dulu... 
Friends i suggest u alls dptkan sleep mate nie especially kita yg berkerjaya..hanya tido yg berkualiti dpt menghilangkan stress kita...believe me u will not disappointed... 
*****************************************
Testimoni 4: Sakit dada sembuh 
(Sharing by Pn Sapura )
Nak sharing pasal kisah ajaib yg brlaku smlm...Al kisahnya brmula masa pg tu Puya di serang sakit dada yg amat sgt...sakitnya sampai keluar air mata..terus amalkan Ilmu MMR yg mentor ajar supaya jadi "tok moh" sendiri..Puya buat "terapi air" n sapu Bio Ever rasa sakit tu makin brkurangan..tapi masih terasa...Alhamdulillah dptlah dtg program mlm tadi..masa kat program tu Puya kan dok depan sekali so pelapik tilam Bio Velocity dok betul2 depan Puya...rasa teruja sgt bila blk umah Puya dpt rasakan yg sakit dada dh hilang..bangun pagi tadi rasa sihat dan bertenaga kembali.. Tq BVSM TQ Allah..wooowww hebatnya BVSM ni..baru dok dekat dh dpt rasa kesannya..tu belom buat alas tidow ..x sabornya nk tdow lena dgn Pelapik Tilam Bio Velocity n sharing dgn kwn2.. 
*****************************************
Testimoni 5: "Anti graviti" 
(Sharing by Pn Aisyah)
Assalammualaikum....wbt... 
Bio Velocity Sleep Mate ~ Pertama sekali Tq Allah menemukan produk yang sangat AWESOME...!!! Perkongsian Hebat Consultant dari HQ pun sangat Awesome...!!! 
yang bagi ramai warga ST Group dan 1 Malaysia Teruja akan Keberkesanannya yang sangat MIRACLE...!!! 
Banyak sekali Customer2 pm,call dan baru cerita2 sikit walaupun belum nampak lagi dah x boleh tahan nak pakai....Ya Allah sangat dasyat sekali penangan BVSM.... 
Yang paling Best sekali pada saya adalah "ANTI GRAVITI "....wuuuhhhaiiii...!!! Tuhan sajer lah yang tahu bertapa BESTnya akan keberkesananya pd diri saya dan keluarga...(^_^)...TQ Allah... 
*****************************************
Testimoni 6: Sakit kepala hilang dlm 5min 
(Sharing by Pn Nor Azila )
Smlm sakit kepala tapi dtg jugak la pasal dah ajak bizzz partner baru (adik ipar aka kwn pej lame CDm Lin) ...jadinye sampi jek dah penuh jadinye duduk lah kat are belakang2... sakit kepala sesangat tadi tetibe ilang rase tadi satu hari punyelah sakit mkn ubat dah, sapu be dah rase reda jek sikit...tapi mase duduk tu dlm 5minit terus bdenyut2 tu ilang totally.. pandang kiri kanan baru perasan DSM cikgu Kintan kat kerusi blkang tengah dok memeluk sleep mat tu.. dlm hati patut lah.... Wah AURA BIO VELOCITY SLEEP MATE ni mmg terbamboooommmmm..dengan hanye org kat area kite jek yg gune kite dah terasa auranye..... Jadinye moral of the story ape jadi satu Sleep Mate mesti nak kene ade kat rumah dan setiap keluarga paling kurang mesti ade satu... 
*****************************************
Testimoni 7: Sakit kepala, lenguh-lenguh, sakit tumit & simpul biawak sembuh, ; tidur lebih berkualiti 
(Sharing by Norlidah) 
Tahniah kepada semua yang hadir ke Preview Pelapik Tilam Bertenaga Bio Velocity malam tadi ! Mmg ble kebabooommmmmm BVSM ni..
Tetiba saya terpanggil plak nak berkongsi testimoni ttg Bio Velocity Sleep Mate(BVSM) ni..mmg lps guna BVSM ni byk kesan yg saya dpt..antaranya sakit kepala, lenguh2, sakit tumit lps bergerak seharian..semua settle keesokan paginya..
Tidur pula mmg sgt nyenyak..kata org dpt tidur yg berkualiti..walaupun tidur tak sampai 5 jam pun rasa sgt puas bila bangun confirm rasa segar & bertenaga je..aura pun makin positif..
TERKINII...pg td masa bgun tido saya hampir2 nak kena simpul biawak a.k.a ular2..biasanya saya akan pegang betis & gerak2kan jari kaki..namun masih akan rasa sakit di bghn betis..tp amazingggg nye pg td saya ntah mcmana ble gosok2kan betis kat BVSM ni..2/3 kali gosok je..sakit trs hilang..ajaib sungguh..sgt cepat tindakbalasnya..
Sangat rugi kalau dah tau ttg BVSM ni tp x dptkannya..woooo besssssssst glerrr.. 
********************************************************
Sangat sesuai juga sebagai hadiah kepada kedua ibubapa yang bersusah-payah menjaga kita sedari kecil. Pasti keduanya gembira dan mendoakan kita semua moga mudah menjemput rezeki yang berlipat ganda...;)

Wang yang banyak boleh membeli katil yang besar dan cantik...tapi tidak dapat membeli tidur yang lena.
Ingin dapatkan Bio Velocity Sleep Mate utk yg tersayang??
Jom order sekarang!!


Hubungi saya umtuk melihat sendiri demo atau order (011-18628652 Yana)

0 Statement:

Sponsor