Saturday, May 18, 2013

Posted by Norhalizayana Sazali On 11:17 PM
Assalamualaikum..ape khabar la member2 blog skrg..huh lame betul dah tak update blog..bukan malas ok..tapi sangat fokus kepada penjagaan anak2..hehe..i'm wonder mom..tapi..hebat jaga anak n sluruh kluarga je masih tak dapat memuaskan hati..hari2 fikir..macam mane nak bantu en.suami dari segi kewangan..perbelanjaan susu, pampers, pakaian, makanan, mainan smua tu nak kena ambil kira..dah macam2 en.suami buat untuk tampung smua tu..tapi still tak mencukupi..how? how?..

Bermula alkisah berkenalan dgn kawan cousin..namanye Yusma Nadia (hijauulady.blogspot.com)..sembang punya sembang smpai pagi buta..topiknye pengalaman bisnes masing2..dia crite pasal Premium Beautiful & sabun Marine Essence dan khebatan benda alah ni..agak tertarik gak..gara2 dia la saya terjebak dalam bisnes ni..But..sgt2 bersyukur..klau tak..masih buntu macam mana nak cari sumber kewangan yang sangat AWESOME giteww..

0 Statement:

Sponsor