Tuesday, April 5, 2011

Posted by Norhalizayana Sazali On 5:03 PM
Pengalaman pertama  melahirkan Hagemaru(bukan nama sebenar) ni memang la sakit, tapi dalam pade tu ade perkare lucu yang aku tak boleh lupekan sampai bile2...

Sehari sebelum bersalin...
Sempat lagi jalan2 kat OU, makan sushi, makan donut, tengok wayang cerita Ngangkung, sebelum masuk panggung tu...ade r satu kejadian plak...boleh plak terjumpa Shazlan the dancer tu...adoi...dah r minat giler kat dia dari sebelum fames...boleh plak terlupe tengah pregnant..terlompat sssiiiikit...nasib baik takde ape2...

Balik tengah malam, kaki sakittt...tapi cover2, konon2 tak sakit r(takut en.suami marah)...padahal punye la besar kaki bengkak(penipuan yang tak menjadi).

Hari nak bersalin...
Subuh tu dah rase sakit perut, sampai la lepas asar dah sakit setiap 5 minit...sempat lagi main game kat facebook...dah la fon tak ade kredit time tu, yang ade kat rumah adik je, en.suami plak balik pukul 5, terus g hospital...

Bakal2 ibu nak bersalin...bakal2 bapak plak kat luar boleh jerit2 tngok bola...sabooor je la...

Mase bersalin...
En.suami masuk mase nak teran kali kedua, nasib baik cepat msuk...sebab xdapat nak angkat kepala...nampak en.suami je terus smangat nak keluarkn si Hagemaru ni cepat2...8 minit je dah selamat melahirkan...Alhamdulillah...syukur dapat anak yang sihat...








0 Statement:

Sponsor